oncontextmenu="return false"

Helgen!

Hej, hallå bloggen! Nu skriver jag mitt absolut första blogg inlägg. Jag hade tänkt att det skulle vara passande om det hanlade om helgen, och så kommer Robin bli så glad.
I fredags så spelade jag match mot universitetet. Man kan lugnt påstå att det är ett lag av den äldre generationen. Men det spelar inte så stor roll när vi åker på pisk med 3-2: S Surt som fan. I Lördags var det match igen. Denna gång i juniorserien i Västmanland. Dagen före var det i div 2. Vi åkte iafl mot köping. Haha vi skojade lite om tv-serien "I en annan del av Köping". Vi hoppades såklart att de skulle sitta där på läktaren och heja på oss, men vi blev tyvärr besvikna när vi kom fram då de visade sig att vi endast hade två styckna i våran heja kack. Men vi gjorde det bästa av det och gick in och vann matchen med 5-2 =D, det var skööönt!!! Inget mål blev det för min del men två assist iafl!

Idag då? Jaa, jag kan säga att det har varit en super dag. Haha, Vi gjorde det mesta. Det började med att pappa körde in mig, Michaela och Wicky in till idrottshuset. Där mötte vi Malin så såg vi på Lillån V.S "Vet inte vilket lag?" Lillån vann väl förtjänta till slut. Sedan körde Malin oss till Macke donkan som en biil tjuv. Där åt vi, men de tog lite tid för mig att få maten. Mc donalds måste verkligen skaffa snabbare personal tycker jag..!?
När vi väl hade ätit upp skulle vi åka till Mellringehallen och titta när ÖSk spelade. När vi gick mot bilen, som vi hade parkerat under krämaren skulle vi ta hissen ner. Jag och Malin gick in i hissen, men Wicky och Michaela skulle såklart stanna och titta på något intressant de hade fått syn på. Jag och malin tog vårat tillfälle till ackt och springa till bilen och gömma den för mickis och wirran. HAHA så när de kommer ner i hissen blir de helt förvirrade och undrar helt klart om hur många våningar krämar parkeringen har (det vill säga en)! HAHA så får de syn på oss och vi får syn på dem då ser vi att de har några stora tavlor i famnen!?  DE hoppar in i bilen samtidigt som de skrikerkörtill MAlin..Det visar sig att det var stöldgods de hade.. HAHHAHA och Malin utbrister VAA? stöldgods i min bil? Vi fortsätter iafl till mellringehallen där mickis täcker över Stöldgodset med en fillt och så går vi in. Där hände det inte så jätte mycket speciellt, Lillån vann, Wicky fick damppå team 92 och vattenpojken i det aqndra laget hittade mig, men jag tycker inte att det var min stil!!!!!
¨På vägen hem hade vi bil tävling med familjen bjurh, Malin preja av dem från vägen annars gick det ganska lugnt till!

Synd att helgen är slut:S


pussar MAtiiiildooo


RSS 2.0