oncontextmenu="return false"

D-Dagen!!

Om några timmar åker vi! Känns som jag har koll på det mesta nu!

Idag tog jag å Mickis en snabbis på marieberg. Checkade det sista inför resan. Mickis gör jue dock mig lite nervös men som tur var det klanten som hade tittat fel. Skönt att pusta ut efter det. Sa hejdå till mitt brothers and sisters gäng vilket nu också är Adam. Vilken solstråle han är! Mickis och jag tog en lunch sen kom fippa och joynade oss :) alltid lika trevligt!

När jag kom hem åkte jag och sa hej då till J. Sen kasta han ut mig för han skulle bort. Men hade jue såklart planterat ut lite saker som han trodde jag hade glömt. hahah smart trick det där. "oj, Va glömde jag den!?" haha så träffade honom igen och följde med och titta på en lägenhet som var jätte fin men lite konstig också:) Ett akvarium i väggen mellan vardagsrummet och toaletten... ähh ville människan som bodde där innan inte ha någon privacy alls eller?

Nu ska jag bara invänta att klockan blir dags att åka sen drar vi mot Bergen!!


Som Mickis beskrev mig....
"Jag delade mitt äpple med henne på lekis"


Imorgon blir det åka av!

Imorgon natt drar jag och Mickis till Norge! Vi får helt enkelt hoppas på det bästa. Hoppas Hoppas Hoppas.
Idag har jag bara packat å fixat med allt! har mycket kvar men har hela dagen imorgon:)
Har också träffat johoe ikväll. Vi gick över halva stan oxh snackade massa skit!


Söndag:)

Kom nyss hem från J. Nu sitter jag och tittar på idol reprisen. Borde göra vettigare saker men orkar inte ta tag i det. Måste fixa Cvn och packa. Usch känner bara hur mkt jag hatar hösten. bara massa regn så tråkigt. Längtar efter sol och värme.

Snart blir det att åka till Mats mamma å käka lite mat :)

tjingeling

Putte<3

Har nyss varit ute på en lång promenad md Putte:) Vi gick i skogen han blev så lerig jag med. Jag fick duscha honom när vi kom hem vilket han inte gillar!!! men han var så illa tvungen.


Lägger upp en bild på mina snygga lussebullar som jag gjorde!!


Nu blire att åka till willys och handla litre mat till Norge!

Mammas pojkar!


Fredag hela veckan!!

Ja fredag här nu. Känns dock inte så stor skillnad mot alla andra dagarna. Jag har ju fredag hela veckan nu kan man säga..
Har inte gjort så mycket vettigt i veckan. Myst med båda J&J.. åå jag och Johanna tittade på män som hatar kvinnor. Mucho bra film det där, tyckt dock att den var lit läskig ibland..
Bakat årets första lussebullar har jag också gjort..smarrigt
Ikväll var jag på O´learys med Mickis,Carro,Carro och Mimmi. Vi satt å snackade en massa skit. Hann rabbla upp kumlas alla pedon hahha finns många att ta upp!!

Nästa vecka åker jag och Mickis till Norge. Fick reda på idag att vi har lägenhet för ett tag:) känns skönt! Nu är det BARA ett jobb som fattas!! Hoppas allt löser sig! Håll tummarna!

Nu ska jag sova:)

Sunday Funday

Ja söndag, helgen är redan slut! tråkigt:S
Igår var vi på srömpis. Alla som var där fick ta del av allt som hände kul för  er:)
idag blir det bara till å ta det lugnt. är jättte tröött. min hjärna känns helt överkörd:S hahah

men man får jue inte glömma att sunday är alltid funday!!!

Lördag

Uppe med tuppen, känns som det iafl. Hade ställt alarmet på 9 men snozzade till halv tio så gick upp då. Jag och mats ska åka till Askersund och fixa lite med den nya båten nu. Den verkar jätte fin :)


Ikväll då, det är jue bara lördag en dag i veckan så då styrs det med vinflaskan;) tror det blir stömpis vi hamnar!!!

Pratade med em igår <3 Inte långt kvar nu tills du åker till hawaiii, Jag är så avvis på dig!!!!

...

Ja bloggen går sämre än sämst. hahha Är iafl hemma i Sverige nu. Allting är sig likt här hemma precis som jag trodde:) skönt att komma hem och allt är som vanligt men efter ett tag så blir det tråkigt. Känns inte som jag har varit borta ibland. Största skillnaden är väll att johanna har fått lite längre hår anntar jag;)

det nya som kommer upp är att jag och mickis drar till norge snart. Vi har inte så mkt planerat utan vi hoppas helt enkelt på det bästa:)

Skönt med fredag idag:)

RSS 2.0