oncontextmenu="return false"

Lady Gaga speaks Swedish

Ja våran vackra svenska sprider sig runt om i världen. Det senaste att Lady gaga har lärt sig svenska. riktigt coolt!!!



Jag säger som Lady Gaga   "PUSS PUSS" gillar hennes uttal också;)
Godnatt

tjingeling

Ja ännu en helg här. Igår var jag och Emile och shaka rumpan på Marquee. Riktigt nice kväll. även fast jag tycker Marquee är bra så tycker jag bättre om Mansion. De är lite mer variation där. Marquee har jue typ bara ett riktigt dansgolv. om man ens kan kalla det ett dansolv. Kvällen igår vart lyckad iafl. Ps nu har jag pussat 3 poliser utan att blivit arresterad, vad mer kan jag göra?


Nu ska jag vänta på Sam sen ska vi gå å slappa på beachen:)

Tjingeling


kanske dags..

kanske dags att lägga ut lite najsiga bilder från den senaste tiden:)

För två helger sen så var vi på en aupaircrusie. Den åkte runt lowermanhattan. den var gävligt najs. Bra väder,bra dricka bra folk. kan man begära mer. Men efterfesten slog allt;)




mer bilder nån annan gång pusshej

Tummen upp!!

Tur att ´Mamma är hajj på att kommentera:) vad skulle man göra utan dig<3

Beach shopping

Kom just hem från Sam. Hon, jag och Emilie slappade framför Dash. Innan det så invigde jag och Sam ett nytt mall. De ligger typ jätte nära men vi har aldrig varit där. Blev iafl lite smått till standen.Bland annat en snygg baddräkt som jag tänkte ha till ett par jeansshorts. tror de kommer bli riktigt snyggt:)

kommer bli riktigt läckert!!
puss och godnatt

Hett tips till alla aupairer ute i landet!!!

Kom in på en sida.Trodde det var en dröm. En sida som tipsar om hur man lurar barn. Alla tipsen är skickade från vuxna som blev utsatta för lurandet när de var barn eller föräldar så de är testade i real life. Nu ska jag testa de på mina små testobjekt här i USA

HÄR KOMMER MINA FAVORITER:

Bra tips på bråk i bilen!!!!!

När jag var liten brukade mina föräldrar...Sätta en plywoodskiva mellan mig och syrran i bilen. den var utsågad exakt så att det inte ens gick att få i mellan ett finger. Det blev garanterat tyst på mitt och syrrans kiv och slagsmål i baksätet. Efter det räckte det med att farsan hotade med "skivan" för att vi skulle lugna oss i baksätet. Jag var ganska liten och tyckte det var mest kul men syrran som är 5 år äldre skämdes som en hund,speciellt när vi svängde in på bensinmackarna. Vi satt som ett par hundar där bak....

Riktigt bra och funkar till m¨nga olika saker

När jag var liten brukade min mamma säga att jag gjorde världens godaste kaffe. Hon var egentligen bara lat och ville inte brygga det själv. Lat, men finurlig, kvinna.

Kan se mig själv säga "mia du är så bra på att vika tvätt, plocka ur diskmaskinen eller massera"!!!
Tror den skulle kunna funka till 100% hahahha

Alla har olika behov så nu får gå in på sidan och leta efter tips efter ert egna behov. Men jag vet jue att alla aUPAIRER är lite stelna i axlarna. ;)

http://www.luradittbarn.se

good luck!


Obsessed!

Jag och Sam var och såg Beyonces nya film Obsessed. Riktigt bra(Y)
Blev jue tårögd i slutet:P

fredag:)

Fredagen var helt okay. Vi drack svensk kopparbergs cider och dansade till alla våra stolta svenska hits:) roligt att se hur många svenska människor det finns här i NY. Tänka sig att vi bara är 9 miljoner i sverige men det ändå finns så många här:)


Lägg märken till den svenska cidern;)


Sköna may välkommen!

Valborg idag då. Blir inte mycket firande idag här på andra sidan Atlanten. Imorgon brakar de nog loss istället. Tänk att det är redan är fredag. Dagarna går så fort, allting gås så fort. Skolan snart slut också. Ska bli skönt men på ett sätt inte. Finns så många sköna Fillurer i våran klass haha måste jue berätta om den,

*Gladies- hon jobbar med att städa Mansions och är allmänt bitter på att hon inte får nytta av sina lärarkunskaper av tyska här i USA. Hon blir rent av arg om vi får gå två minuter för tidigt...vaddå hon har jue betalt för kursen!!!!!!!!!!
* Prinsen- Han kanske är i 40 årsåldern och vi kallar han prinsen. Í varje uppsatt har han skrivit om sin fru och hur tacksam han är att hon har gett honom två barn!!!!FAtta hur kära jag å sam är i han... dock är han väldigt djup och det tar honom en lektion att uttrycka alla sina känslor.
* Gullet- Ja han har jue bara fått sitt smeknamn av att han är så gullig liksom. Han är typ 1,50 lång och har stora mjuka babykinder och glugg mellan tänderna, kan de bli gulligare????
*Noldie- raggar stenhårt på en svensk tjej i klassen. sover igenom lektionerna
*Ester å ricki- gulligaste paret som till en början försökte dölja sina känslor för varandra men de var förstarka. de bara sprudlar löööve om dem
*Juan- Hur mkt vill han ha våran lärare på skalan 1-10. Svar : 10 hahah raggar stenhårt alltså
*Sam- Ja vad kan man säga? STÖRsta fjäskaren någonsin. men sanningenär jue att de funkar. eller hur SAM?;)

ska verkligfen fösöka att få bild med alla i klassen hahhaa de är så roliga människor

WOWOw fredag imorgon.  .. Men fredag ändå den dagen som känns bäst. Ge mig då fääääst de gillar jag mest!


pusshej

RSS 2.0