oncontextmenu="return false"

Misson is NOT completed!

Okej,hon brukar inte blogga sa nu maste det vara nagot riktigt tanker du saklart nu. Helt ratt buddy det har ar viktigt!

I Onsdags nar vi var pa aupair-mote sa bjod jag med en ny tjej fran south-africa att folja med och bowla. Hon hangde saklart pa, men nagot var riktigt skumt med henne tyckte jag och Sam redan i bilen. Hon hade da varit har i en vecka och hon berattade for oss att hon jobbar fran 7 am - 10 pm. Jag och Sam kunde inte tro var oron nar hon berattade det. det var inte allt efter ett tag fick vi ocksa veta at hon stadar hela huset och lagar middag varje dag. Hon berattade ocksa for oss att hon inte skulle kunna ga pa kollage for att hon jobbar sju dagar i veckan, det vill saga hon ar aldrig ledig.Chockad efter vad hon berattade
Blev saklart chockad efter vad hon berattade..

Efter bowlingen sa skulle Jag och Sam kora henne hem. Vi droppade av henne vid hennes hus och pratade med hennes hostdad som var jatte trevlig mot oss. Vi tyckte de kandes konstigt mot vad hon just hade berattat for oss. Eftersom hon inte har tillgang till nagon mobil eller bil sa skrev hennes hostdad deras hem telefonnummer pa en lapp till oss sa vi skulle kunna hitta pa natt nu i helgen.

Sa igar nar vi bara skulle hanga hemma hos mig sa skulle Sam ringa henne och se vad hon gjorde, men gissa vad?
Hennes hostdad hade gett oss fel nummer. Alltsa vem skriver sitt egna hemnummer fel?
Vi tyckte det var riktigt skumt iafl:S

Sa idag var jag och Sam tvungen att traffa Jenny over en kebabrulle och disskutera allt. Vi berattade som de var for henne och eftersom hon bor i samma stad som henne tankte vi att hon kanske skulle kanna till deras aupair som de hade innan...hon hade aldrig sett till henne sa da vart de bara mer och mer tydligt allt verkade stamma...Aupairen innan hade haft det likadant.

Oroliga som vi var beslutade vi oss iafl for att gora ett spontantbesok hemma hos dem. Men nar vi kommer dit ar huset helt tomt. Alltsa inte bara tomt pa folk utan pa mobler ocksa.. som de skulle ha flyttat.
Alltsa de har ar sa himla skumt.
Jag bestamde mig iafl for att dokumentera det har for hon namnde aldrig for oss att HON SKULE FLYTTA!!!                    
Huset - Fint, men tomt...                                                Krans - Har de den       Is - Vem tvattar bilen nar det ar
                                                                                           for att folk ska tro att      sa har kallt om det inte vore for 
                                                                                           de ar en normal-            att dolja bevis?
                                                                                            amerikanskfamilj?


Tomt rum...

Vi ska aka dit imorgon och kolla om vi ser nagot mer skumt. Hoppas dt bara inte ar forsent...

Mission is NOT completed!

\\\ C.S.I NY



 


....


I keep a part of You With Me

Arlanda Gänget- The new shit in U.S



Såå himla gulligt jue..
Fick jue tårar i ögonen när ja såg de här.
Saknar er alla

RSS 2.0