oncontextmenu="return false"

Man vill så mycket här i livet!

Idag skulle jag och Emilie gå upp klockan 9. vad hände?? vaknade 20 över elva och hade somnat ifrån klockan.
De blev till att snabba sif för att hinna med alla ärenden som vi hade planerat. Fretex,bibblan,handla och banken.
På promenaden mellan alla ställerna diskuterade vi hur mycket man vill göra i livet....kommer man hinna med allt??
Vi såg världens underbaraste blommor som vi skulle ta kort på men såklart var mina batterier slut och Em´s mobil minne var fullt. det var nog bara inte meningen att vi skulle ta kort på dom

När kom hem lagade vi mat sen stressade vi oss vidare på varsitt håll till våra jobb=)

Klockan ringer 05.45 så nu blir det sängen natti!

Fjärtsoppa och pannkakor på en Tisdag!


Vaknade som en spurt av att telefonen ringde halv nio, När jag svarade dock så var det ingen där. Visade sig att det var en tjej från jobbet som ringde och det var hennes andra då så tänkte då¨såklart att det var något viktigt. Försökte ringa upp henne men opps pengaVäckte Em på övervåningen men såklart hade hon inte heller några pengar... med ett stort suck var det bara att dra på sig kläderna och dra ner till 7/11 men sen när jag ringde upp så var det som tur va inget viktigt...somnade vidare och sov till tolv

Sen blev det några ärenden och hem och åt pannkakor och ärtsoppa sen vidare till jobbet.
Nu sitter jag emilie och negisa med tända ljus och dricker te och titta på våran ny kollektiv tv:) as nice med skinnsoffa och storbildstv:)

Snart blir det att sova. Imorgon ska jag och Em gå och köpa en ny byrå=)

Natti nattiii

Söndag på en Måndag!

Idag är det röddag här i Norge så jag är ledig, ska bara in på jobbet en snabbis och förbereda lite tills imorgon,annar är det så himla skönt att inte göra någonting =)

I helgen så har jag jobbat sen umgåtts med mina underbara vänner. I lördags blev det utgång. Förfestade lite med några svenska innan vi drog vidare till en fest i en syk lägenhet. Den låg precis vidd vattnet så man kunda hoppa från en dörr som fans i vardagsrummet rakt ner i vattnet, Efter det drog vi vidare ut och bara dansade av oss veckans jobb!
Igår vaknade vi upp trötta men humöret på topp så drog vi och köpte kebab. riktigt lyxigt!!!!!!!!!!! sen mötte jag upp johanna,fie och rickard och tog en kaffe med dom , myspys sen började vi förfesta och drog på en svensk avskedsfest som var på ett uteställe. Där vart det shottar ochölhävar tävling.. sverige mot norge. Norge fuskade dock... jävla norrbaggar bara för dom har oljan betyder det inte att det är OK att fuska.... vi stängde såklart stället sen drog på efterfest sen blev det hem och soova.

Ikväll blir det att lägga sig tidigt så man är piggimorgon

puss

RSS 2.0