oncontextmenu="return false"

Måndag

Sov hos Emilie inatt:) mysigt.
Nu jobbar jag men emilie är här. Hon steker pankakor för fulla muggar. Jag gav helt enkelt upp. Har inge tålamod kvar varken när det gäller barn eller pannkakor.
Skönt att Emilieär här och räddar mig:)



Ännu en helg har gått

Helgerna går alltid så fort, vill att det ska vara helg alla dagar i veckan=) det skulle vara toppen!

I Fredags så åkte jag in till city direkt efter jag hade slutat. Träffade Gauthier som jag träffade när jag var i Dominikaska Republiken. Han var i NY en snabbis.





Lördagen spenderades med Emilie. Vi drog till mallet först sen middag. Blev lite nya inköp bland annat skor.
På eftermiddagen var Emilie tvungen att jobba sen kom hon och Sam hit. Vi körde riktig nonårsstil och satt å drack på mitt rum. När vi var lagom varma i kläderna så drog vi till Minnesotas. hahha lyckad kväll i början men senare så spårade allt ur!!!!




Nu kommer snart Emilie och hämtar mig så ska vi åka hem till henne och sova!
Hennes familj är borta och hon vågar inte sova själv. Så tuff utåt men så liten och hjälplös på insidan ;)
hhahah

puss

Im happy:)

Idag började dagen med att jag slängde i ungarna frukost sen körde jag bort dem ett tag. Jag och Em hann gå hela boardwalken sen ta stranden tillbaka. Var riktigt mysigt men varmt!
Sedan började jag jobba igen. Vädret var helt underbart men jag och barnen måste tyvär vara inne mellan 12-3 för anders måste sova. Väckte honom ingen minut efter tre och tog på han badkläder medans han fortfarande sov. När vi kom ner till stranden hade det hunnit blivit lite molnigt men det gjorde inte så mycket eftersom det var 30 grader ändå :)


Har just nu ätit en god laxmiddag:) första gången jag äter det sedan jag kom hit:) och har betalat min Carlifonien resa. Har också fått födelsedagspresent av mammsen:) tack tack:)

Nu ska jag bara njuta av att jag är på så bra humör:)

Nu ska jag åka till TurtlesEmilie:) höhö hon kommer döda mig

puss


Topp 10 med Sverige när man lever på andra sidan Atlanten

  1. Kebaben! Måste nog säga att jag tror Sverige har den godaste kebaben på hela jorden. Kebabtallrik,kebabsallad, kebabrulle, kebabpizza eller kebab med bröd.. spelar ingen roll bara ge mig svensk kebab eller turk kebab.
  2. Mindre folk! Skönt att slippa sitta i bilköer i flera timmar eller knuffas överallt man går. Här borta tar allting så lång tid bara för det är så mkt folk. Hemma åker man till Marieberg på en kvart här ska man köa sig ut till mallet och man blir arg vid varje rödljus och när man kommer fram så är energin slut, då ska man börja fightas om en parkeringsplats
  3. Högerregeln! här borta använder de inte högerregeln istället har det stopskyllt vi varje liten mini korsning irreterade och dessutom drar det mkt bensin.
  4. Svensk husmankost. Kommer älska svensk mat med kryddor.
  5. Slippa drixa. Här borta måste vi drixa alla. Efter du har klippt dig, servitören,taxi,den som parkerar din bil.bara jobbigt
  6. Skatten är inräknad. Här så är inte skatten inräknad så om du ser ett par jätte snygga skor. Så räknar du dina penga och låt oss säga att du har exakt så det räcker efter du har plundrat både dig själv och dina vänner på de sista mynten så kommer du få skämas i kassan för dina pengar inte räcker för de läger på skatten efteråt.
  7. Chips och dipp.behövs det någon kommentar här. har inte hittat någon chipsfavvo här än.
  8. Mamma&Pappa!
  9. Vatten! Här borta dricker vi inte vattnet ur kranen. Vi kör på flaska eller så filtrerar vi det.
  10. Sverige kommer alltid vara Sverige!!



Borta bra men hemma bäst!


Ledig :)

Idag är jag ledig:)  Jag och Emilie startade dagen med en timmes promenad. Nu när det inte är strandväder längre så kan vi inte bara ligga och lata oss. Är i och försig 25 grader men mulet. Nu tar vi igen oss med några judiska kakor som blev över från helgen när hennes familj firade det judiska nyåret. Så där fick vi tillbaka alla kalorier igen Toppen slipper vi oroas för att svälta.

Annars ska vi bara slappa och snacka skit idag. Det är det vi gör bäst och man ska göra det man är bra på!



Gissa rumpan?


saknar sommaren

Nu kom sam också:)

puss

Svenska Hollywoodfruar!

Såg första avsnittet av det. Kan inte slita mig från att se det andra.. Roligt och trgiskt på en gång.. man blir ännu mer sugen när man ser det här...



haha jag döör.
"" aahh där har vi brosket"
extra plus för kopplet, undra när paul ska ut och rasta henne?

Dog som två fiskpinnar på en fiskfabrik!

Fullt upp idag, som vanligt. Uppe med tuppen och barnen vid halv åtta vid 9.3o är båda barnen bortlämnade så sköönt. Ringer några samtalen. Emilie inbrottstjuven smyger sig in. Vi går vidare till grannarna nere på gatan och bryter oss in och hämtar hennes laddar för att sedan ge oss vidare till bordwalken. Sprang där och efter det kan jag säga er var vi som två döda fiskpinnar hahah vi var verkligen döda men kom båda fram till att efteråt är det den bästa känslan. Vi drog sedan vidare hem till mig. Martins föräldrar är här och hälsar på så vi hade lite allvarliga samtal om att skaffa barn när man är ung eller inte. HAHAH han sa att vi måste tänka på den biologiska klockan... sug på den du mamma, vill du bli mormor så ska vi fixa det ska du se! Sedan gick vi och hämtade barnen tog en snabb titt in till parken sen hem för att äta lunch. När Emilie hade åkt hem sa martins pappa att jag bröt på amerikanska när jag pratade svenska med Emilie hahaha Nya Victoria Silverstedt på den!
På eftermiddagen åkte vi till Mia´s gymnastik. När jag har varit i en timme i samma rum som 20 amerikanska mammor så är min hjärna slut. Jag dör alla bara pratar i munnen på varandra och den ena pratar högre än den andra. En mamma hade brytit armen på sin unge. Dagens stora nyhet.

Nu ska jag njuta till Idol :)

try to watch this with out any tears


jahaa har jag en blogg?

Jag vet dålig på att skriva. Vet inte om det är bara för jag har mkt att göra eller för att ingenting har hänt?
Jag har iafl gått och blivit sjuk!!! USCCH började för en vecka sen med bara feber som sedan på fredagen gick till att jag fick ont i halsen och ont i munnen. Men förnekade hela fredagen Är det fredag kväll så äre!!! Så jag och emilie drog in till city och träffade hennes vänner. Riktigt roliga måste jag tillägga. Vi gjorde lite barhoppning men bar oss hem hyffsat civileserade. Sen på lördag morgonen så varknade jag av att jag känne mig konstig i munnen och när jag tittade mig i spegeln såg jag att det var blosor usch usch vad vidgit det såg ut. det var mest på tand köttet. såg ut som tänderna höll på att ruttna. Förnekade dock de och gick ut på lördagen. Men gurgglade jue iafl runt drinkarna i munnen så att bakterierna skulle dö!!!! sen på söndan gick det inte att förneka längre jag var sjuk!! då hade jag fått mera feber. Nu är det onsdag har ingen feber längre och halsonten är nästan borta men bara blåsorna kvar. Martins bror som är doktor tror jag har svamp, mushrooms sa jag till Carrie men hon verkade inte fatta och emilie tror jag har herpes.... får hoppas att det inte är nått av dem? MAMMA vad tror du?

Nu har iafl Mia börjat skolan. Skönt kan hon prata med någon annan istället för att tjata på mig! nice..

Nu blir det snart att kolla Sex and the city som jag fick av min babe när hon var här!!! TACK TACK TACK

RSS 2.0