oncontextmenu="return false"

Sköna may välkommen!

Valborg idag då. Blir inte mycket firande idag här på andra sidan Atlanten. Imorgon brakar de nog loss istället. Tänk att det är redan är fredag. Dagarna går så fort, allting gås så fort. Skolan snart slut också. Ska bli skönt men på ett sätt inte. Finns så många sköna Fillurer i våran klass haha måste jue berätta om den,

*Gladies- hon jobbar med att städa Mansions och är allmänt bitter på att hon inte får nytta av sina lärarkunskaper av tyska här i USA. Hon blir rent av arg om vi får gå två minuter för tidigt...vaddå hon har jue betalt för kursen!!!!!!!!!!
* Prinsen- Han kanske är i 40 årsåldern och vi kallar han prinsen. Í varje uppsatt har han skrivit om sin fru och hur tacksam han är att hon har gett honom två barn!!!!FAtta hur kära jag å sam är i han... dock är han väldigt djup och det tar honom en lektion att uttrycka alla sina känslor.
* Gullet- Ja han har jue bara fått sitt smeknamn av att han är så gullig liksom. Han är typ 1,50 lång och har stora mjuka babykinder och glugg mellan tänderna, kan de bli gulligare????
*Noldie- raggar stenhårt på en svensk tjej i klassen. sover igenom lektionerna
*Ester å ricki- gulligaste paret som till en början försökte dölja sina känslor för varandra men de var förstarka. de bara sprudlar löööve om dem
*Juan- Hur mkt vill han ha våran lärare på skalan 1-10. Svar : 10 hahah raggar stenhårt alltså
*Sam- Ja vad kan man säga? STÖRsta fjäskaren någonsin. men sanningenär jue att de funkar. eller hur SAM?;)

ska verkligfen fösöka att få bild med alla i klassen hahhaa de är så roliga människor

WOWOw fredag imorgon.  .. Men fredag ändå den dagen som känns bäst. Ge mig då fääääst de gillar jag mest!


pusshej

Kommentarer
Postat av: sam

hahhaha ja vet ando att kmr fo MVG !!! hahahaha fick de brekraftat av henne forra lektionen,behover inte oroa mej langre :)

2009-05-01 @ 03:20:12
Postat av: You like?

Hallå, ja kan fixa d. Har du en mailadress så vi kan ta det där istället?

Mvh /K

2009-05-01 @ 12:36:20
URL: http://ulike.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0